Pijn en afscheid 

 

 

Wat vervelend dat u op deze manier met mij moet kennis maken. Mijn naam is Marry Clasener. Mijn beroep is reikimaster, spirituele coach en ik ben hypnotherapeut.

Ik kan mensen met veel pijn en zonder uitzicht op beterschap, onder hypnose brengen zodat er geen pijn meer wordt gevoeld en dit zo laten tot het einde nadert en in overleg met familie, de patiënt weer bij breng om afscheid te nemen of we besluiten om het zo te laten zodat de patiënt zachtjes naar de andere kant toe kan glijden. Of mensen die misschien geen of minder pijn hebben, maar wel vragen hebben over wat er gaat gebeuren in het hiernamaals. Als zij hier graag over willen praten, kan dat met mij op spiritueel niveau.

Niet alleen ben ik er als stervensbegeleider, maar ik kan ook een geliefde die het zwaar blijft houden na een verlies, en die er als het ware “niet verder mee kunnen “ helpen door middel van gesprekken en als dit fijn gevonden wordt, tevens ook met reiki. Soms is het fijn als je met een gelijk gestemde kan praten, zonder het gevoel te krijgen dat je nu maar eens verder moet met het leven.
Bij mij kan je vrijuit praten over uw geliefde overledene en het gemis, waardoor u te weten mag komen dat de scherpe kantjes kunnen slijten en er gelachen mag worden zonder schuldgevoel.

Met warme groet,

 

Marry Clasener

 

T: 06 46 27 67 34
E: info@insideoutoriginals.nl

W: www.paracentruminsideoutoriginals.nl